Diervoeders & Benodigdheden

J. Toelen

Honden

IMG-20140822-WA0004

Een hond is een trouwe vriend en een belangrijk onderdeel van het gezin, daarom verdient uw hond het allerbeste. Dierenspeciaalzaak Den Dungense Molen biedt een breed scala aan producten waarmee u uw hond gezond houdt en eens flink kunt verwennen. Snacks, speeltjes, manden, kussens, verzorgingsproducten, vlooien- en wormenbestrijding, u vindt het bij Den Dungense Molen. Uiteraard krijgt u van ons een vakkundig en eerlijk advies en bieden wij u de beste kwaliteit en service.

 

 


Voeding

Een gezonde basis is voor uw hond van levensbelang, kwalitatief goede voeding is daarbij zeer belangrijk. Voor elke levensfase van uw trouwe viervoeter hebben wij speciale voeding op voorraad, dus voor pup, volwassen en senior hond. U kunt bij ons terecht voor kleine verpakkingen of laaggeprijsde grootverpakkingen, allemaal van hoogwaardige topmerken zoals Royal Canin, Carocroc en Casa-Fera.

Royal-Canin is het meest bekende topmerk en is marktleider in diverse landen. Carocroc is een product met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Casa-Fera, een merk dat staat voor een lang en gezond leven, werd ontwikkeld door professor Bijnen en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Daarnaast hebben we nog vele andere merken in ons assortiment, zoalsPrins, Farm-food, Puro, Max Hondenvoedin en Noblesse. Een ruime keuze in kwaliteit en verschillende prijsklassen.

 

Snack

Dierenspeciaalzaak Den Dungense Molen is een waar paradijs voor elke hond! Wij hebben een ruim aanbod aan gezonde snacks, beloningskoekjes en kauwkluiven. Goed kauwen helpt het gebit van uw hond schoon te houden en gaat de vorming van tandsteen tegen. Bij grotere afname is uiteraard een staffelkorting mogelijk.

Accessoires

Naast het geven van lekkere hapjes kunt u uw hond nog meer verwennen door een leuk speeltje of> een comfortabel kussen aan te schaffen. Bij Den Dungense Molen zijn diverse soorten speeltjes verkrijgbaar waarmee uw hond actief bezig kan zijn. Verder hebben wij een ruime keuze aan manden, borstels, voerbakken, riemen en andere accessoires die nodig zijn voor een zorgeloos en luxe leventje.


Apotheek & Verzorging

Een hond heeft ook goede verzorging nodig. Den Dungense Molen heeft vele kwaliteitsartikelen in huis, waarmee u uw hond fit en gezond kunt houden. Niet alleen voor het onderhoud van de oren, ogen en vacht, maar ook middelen tegen vlooien en wormen zitten standaard in ons ruime assortiment. Tevens kunnen wij u voorzien van een vakkundig advies en rekenen wij de scherpste prijzen.