Diervoeders & Benodigdheden

J. Toelen

Katten

FullSizeRender

Dierenspeciaalzaak Den Dungense Molen biedt een breed scala aan mogelijkheden waarmee u uw kat gezond houdt, kunt verwennen en vermaken. Snacks, speeltjes, manden, kussens, verzorgingsproducten, vlooien- en wormenbestrijding, u vindt het bij Den Dungense Molen. Uiteraard krijgt u van ons een vakkundig en eerlijk advies en bieden wij u de beste kwaliteit en service.

 

 

 

 

 

Voeding

Goede en gezonde voeding is onmisbaar om er voor te zorgen dat uw kat een mooie vacht houdt, kerngezond blijft en levenlustig is. Den Dungense Molen heeft diverse merken in laaggeprijsde kleine en grote verpakkingen, zoals Royal Canin, Casa Fera en Carocat.

Royal-Canin is het meest bekende topmerk en marktleider in diverse landen. Casa-Fera, een merk dat staat voor een lang en gezond leven, werd ontwikkeld door professor Bijnen en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. CaroCroc is een prima merk dat een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft.


Snack

Bij Dierenspeciaalzaak Den Dungense Molen vindt u vele mogelijkheden om uw kat eens lekker te verwennen. Wij hebben een ruim aanbod aan kattensnoepjes, die over het algemeen een gezonde aanvulling zijn op de dagelijkse voeding en zijn verrijkt met vitaminen en mineralen. 

Accessoires

Om een kat speels en levendig te houden zijn leuke speeltjes onmisbaar, u vindt ze bij ons in vele soorten en maten. Daarnaast vindt een kat het heerlijk om in een mooie krabpaal te klimmen, diverse modellen zijn bij ons verkrijgbaar of te bestellen. Of bent u op zoek naar een halsband, borstel, kattenbak of mand? Den Dungense Molen heeft het allemaal.


Kattebakvullin

Voordelige kleikorrels of hoogwaardig klompvormende kattenbakvullingen, al dan niet met een lekker geurtje, u vindt het allemaal in onze winkel. De meeste soorten worden groot ingekocht, zodat wij voor u scherpe en concurrerende prijzen kunnen rekenen. Uiteraard wordt u desgewenst ook voorzien van deskundig advies, informeer naar alle verschillende soorten en mogelijkheden.

 

Apotheek & Verzorging

Een kat heeft goede verzorging nodig. Den Dungense Molen heeft een compleet en gespecialiseerd assortiment kwaliteitsartikelen in huis waarmee u uw kat fit en gezond kunt houden. U vindt bij ons diverse vlooienmiddelen, wormenkuren, speciale kattenshampoos, rustgevende tabletten en nog veel meer. Ook hierbij voorzien wij u van een vakkundig advies en kunt u rekenen op scherpe prijzen.