Diervoeders & Benodigdheden

J. Toelen

Pluimvee

winkel7

Den Dungense Molen heeft voor alle soorten vogels benodigdheden in het assortiment om uw pluimvee in optimale conditie te houden. Niet alleen voor de kippen op de boerderij of watervogels in de vijver, maar ook voor ander (sier)pluimvee. Zelfs voor struisvogels stoppen wij onze kop niet in het zand! Bij ons bent u op het juiste adres voor de allerbeste producten en hulpmiddelen.

 

 

 

 

 

Voeding

Voor al uw vogels bieden wij alleen de beste voedingsmerken, zoals Kasper Fauna Food, De Heus en Van Gorp. Deze gerenommeerde merken houden uw pluimvee in topconditie. Uiteraard voorzien wij u van deskundig advies. Kom langs en ontdek het zelf!

Accessoires

Ook pluimvee heeft zaken nodig die zorgen voor een goede huisvesting of fijne slaapplek. Voor het kippenhok of de stal hebben wij stro, houtvezel en vlasvezel balen. Bij grotere hoeveelheden brengen wij alles binnen een straal van 30 km aan huis, zodat u zelf niet voor een grote wagen of aanhanger hoeft te zorgen.

Apotheek en verzorging

Ook pluimvee kan ziek worden. Daarom biedt Den Dungense Molen een groot scala aan producten om uw vogels gezond te houden. Zo hebben wij o.a. middelen tegen snot of diarree bij kippen en sierhoenders. Ter bestrijding of voorkoming van luis en mijt kan er gekozen worden voor U2 en U3 spray. Tevens hebben wij diverse ontsmettingsmiddelen voor hokken op voorraad. Een goed en vakkundig advies is hierbij noodzakelijk, hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.